Αίθουσες  
     
  Ταινίες  
     
  Προσεχώς  
     
  Κρατήσεις  
     
  Χάρτης  
     
  Επικοινωνία  
       
 

Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ... ΡΙΟ! ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ OSS 117

Κατηγορία: Κωμωδία

Ο πολυμήχανος, γκαφατζής και αλαζόνας μυστικός πράκτορας OSS 117, επιστρέφει σε μια νέα ξεκαρδιστική περιπέτεια.

Περίληψη: Ο Γάλλος κατάσκοπος OSS 117 θεωρείται από τους ανωτέρους του ως ο καλύτερος. Εν έτει 1967, φεύγει για αποστολή στο Ρίο ντε Τζανέιρο, για να βρει έναν πρώην αξιωματικό των Ναζί, που εξορίστηκε στην Νότια Αμερική μετά τον πόλεμο. Διασχίζει λοιπόν τη Βραζιλία, συνοδευμένος από μια γοητευτική πράκτορα των Μοσάντ, η οποία αναζητά επίσης το ίδιο άτομο.

 

 
   
 
i-ticket
   

ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Κατηγορία: Αισθηματική, Κωμωδία

Έξι χρόνια μετά την πρώτη τους κινηματογραφική συνύπαρξη στην επιτυχία "Γάμος αλά Ελληνικά", η Νία Βαρντάλος και ο Τζον Κορμπέτ συναντιούνται και πάλι στη μεγάλη οθόνη με μια ερωτική κωμωδία για όσους... μισούν τα ρομάντζα.

Περίληψη: Η Ζενεβιέβ είναι μια όμορφη ανθοπώλισσα. Αγαπά τα λουλούδια, τον έρωτα και λατρεύει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Της αρέσει να ερωτοτροπεί , όχι όμως και να ερωτεύεται. Στα ραντεβού, ακολουθεί πιστά έναν κανόνα: ποτέ περισσότερες από πέντε συναντήσεις με κάθε υποψήφιο. Έτσι, δεν πληγώνεται ποτέ διότι φεύγει πάντα από μια σχέση πολύ πριν αρχίσουν οι δυσκολίες. Ξαφνικά όμως εμφανίζεται ο Γκρεγκ, ένας ελκυστικός και αστείος άνδρας, που είναι άσχετος στα ερωτικά ζητήματα. Ο Γκρεγκ γοητεύεται από την ιδιότυπη θεωρία της Ζενεβιέβ για τα ραντεβού. Θα μπορέσει η Ζενεβιέβ να αντισταθεί στη γοητεία του Γκρεγκ και να παραμείνει πιστή στη θεωρία της?

 

   
             
     

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΗΠΟΣ

Κατηγορία: Κωμωδία

Περίληψη: Ο Φαίδωνας και η Αναστασία είναι ένα νέο ζευγάρι που ερωτεύονται τρελά και αποφασίζουν να μείνουν μαζί και να κάνουν οικογένεια και πολλά παιδιά. Από καθαρή τύχη βρίσκουν ένα ωραίο σπίτι με τεράστιο κήπο για να στεγάσουν την καινούρια τους ζωή και τα πολλά παιδιά που ονειρεύονται να κάνουν... Με αφορμή μια τρύπα που σκάβει ο Φαίδωνας στον κήπο, για να φυτέψει ένα φοίνικα, ξαφνικά το ζευγάρι βρίσκεται μπλεγμένο μ' ένα πτώμα που βρίσκεται στον κήπο τους, με την αστυνομία στην αυλή τους και τη Μαφία μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και του κήπου όμως, είχε προειδοποιήσει τον Φαίδωνα: Ποτέ μην σκάβεις... σε ξένο κήπο

 

     
 

© Antonellou Alexandra